2015. július 2., csütörtök

Cikk és miegymás

Sziasztok! :) Úgy döntöttem, mivel hiányoztok, megosztom veletek, az egyik blogot, melyben sikeresen lettem a társíró :) Egy mindenes blogról van szó, ahol bemutatkozás gyanánt, a horror filmekről olvashattok egy kis szösszenetet. Akit érdekel a téma, vagy csak szemezgetni szeretne a változatosabbnál változatosabb írások között (könyvek, filmek, zenék és hétköznapi dolgok), azoknak mindenképp ajánlom! Nagy örömömre válna, ha benéznétek :) Az elkészült cikkeimből itt is meg fogok veletek osztani néhány sort, hátha kedvet kaptok a teljes írás elolvasásához :)

Íme egy kis részlet:

"Most következzenek az olyan pocsék filmek, amik után, biztosan megfájdul a feje az embernek. Rengeteg rosszat láttam az elmúlt néhány napban, csakis a ti kedvetekért, hogy tudjalak titeket figyelmeztetni a veszélyre. Igaz, hogy nem nagyon csináltam semmit, de a nap végén úgy kidőltem, mint egy krumplis zsák.
Toronymagasan az első helyért, két film is verseng, így a népszerűbbet veszem előre:
Smiley. Mikor rákerestem a neten, borzadva láttam, hogy lefordították a címét, így a Mosolygós sorozatgyilkos lett belőle, ami enyhén nevetséges. Tipikus példája, hogy mikor kell egy címet békén hagyni! Rendesen felidegesített, ugyanis konkrétan semmi nem történik benne, csak az értelmetlen gyilkolás. A színészi alakítás, a béka segge alatt, mínusz tartományban, a vége pedig… Hagyjuk is. A történet: van egy városi legenda, miszerint ha chatelsz valakivel, és háromszor egymás után leírod, hogy „csak a hecc kedvéért csináltam”, akkor a másik mögött megjelenik, egy maszkos alak, és megöli azonnal. Ez a maszkos alak lenne Smiley. Kábé ennyi történik benne. A csattanó, amit annak szántak a végén, csak fejcsóválásra készteti az embert, no meg arra, hogy azonnal megnyomja a jobb felső sarokban lévő piros X-et. Végig unott fejjel, mondhatni félálomban szenvedtem végig, senkinek nem ajánlom.

Ahogy a Grace-t sem! Ó, még mennyire, hogy nem! A film a főszereplő lány szemszögéből van mutatva, ami felettébb zavaró, továbbá rosszak a vágások (ez igaz a Paranormalra is!), ugrálnak a képkockák, nevetséges az egész. Egy démoni megszállásról szól, mellesleg. Felesleges szexuális töltetet is belecsempésztek, önkielégítés, miegymás… Nem kellett volna. Plusz, mint a Devil’s due-nál, ott ért véget, mikor igazán izgalmas lett volna. Ha azt mondom, hogy pocsék, akkor még enyhén fogalmaztam. Nézhetetlen!" 

Többek között szó van még a Fűrészről, Paranormal Activityről, az Ördögűzőről, az Insidiousról és rengeteg klasszikusról! A teljes cikket, a Medium Blog oldalán találhatjátok meg. 
Jó böngészést! :3 Millió puszi! :) Holnap érkezek a következő résszel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése