2015. május 25., hétfő

Ötödik díjam

Sziasztok! :) Igen, megint én, mert megtehetem xD Megkaptam az ötödik díjamat is, melyet Skynak köszönhetek! <3 Köszönöm szépen, hogy gondoltál rám <3

Szabályok:
Írj hét dolgot magadról.
Küldd tovább hét embernek, akiket érdemesnek tartasz rá!

1. 22 éves vagyok, de sokszor 220-nak érzem magam :D Persze nem szellemileg, hanem testileg, lelkileg. Érettnek tartom magam, sokszor még a saját anyámat is felülmúlom (hosszú sztori) :D

2. Nagyon lelkes olvasó vagyok, ha könyvekről, blogokról van szó. Percek alatt bele tudnom magam élni egy adott szituációba, a történetbe, aztán az íróját zaklatom, hogy: úúú... ááá... MI EZ MÁR? Hogy lehetséges ez? stb... Akik ismernek tudják :D Szeretnek is ezért xD Ugyanennyire szigorú kritikus is vagyok. Nem legyintek csak úgy rá a hibákra, nekem rendesen szúrják a szemem, és ezt nemritkán meg is mondom a történet írójának, főleg, ha tudom, hogy sokkal jobbra képes, csak egy kicsit leeresztett. Persze, nem a bunkó, lehúzós formában! Csakis építő jelleggel.

3. A napokban jöttem rá, hogy imádok bétázni :D Most egy olyan blogról van szó, aminek nemrég álltam neki, és azonnal a rajongója lettem. Felajánlottam az írónőnek, hogy segítek neki, tanácsod adok ilyenek, és nagy meglepetésemre nem küldött el a sunyiba, hanem egész jó beszélgetőtársakká váltunk :3 Innen is köszönöm neki, és üzenem, hogy szeretem! Szóval a blogját rendesen kiveséztem, amire ő nagyon pozitívan reagált (mindenkinek így kéne!), és ekkor jöttem rá, hogy szeretem ezt csinálni :) Egyáltalán nem bántam, hogy a fél napom ráment, mert boldog voltam közben :)

4. Élek-halok a szuperhősös filmekért (Pókember a szerelmem!), szeretem a horrort (gondolom rájöttetek), és a szerelmes vígjátékokat. Igen, eléggé sokrétű az érdeklődésem :D Ahogy a zenében is! Rengeteg sorozatot nézek, ha múltkor jól számoltam, akkor szám szerint 8-at folyamatosan. Ezekbe nem számoltam bele, amik már befejeződtek, sajnos :( Akciófilmek jöhetnek minden mennyiségben :)

5. Írás közben általában zenét hallgatok, azokból is a legkülönfélébb stílusokat. Sean Paul, Eminem, néhány Timberlake-szám, Shakira, Spice girls, kettő darab Bieber-szám, Green day, Tokio hotel és még sorolhatnám. Amik éppen jönnek. Na, meg persze Skrillex, és az értelmetlen tuc-tuc zenék :D 

6. A könyvek terén is eléggé mindenevő vagyok. Példaképem Stephen King, és J.K. Rowling! A Harry Potter kötetek miatt kezdtem el írni, és milyen jól tettem :) 

7. Eléggé depresszív lány vagyok, hullámzó hangulatingadozásokkal. Sokszor érzem úgy, hogy nem bírom tovább, és mi értelme az életnek, és ilyesmik. Ekkor nyúlok a zenéhez, akár a gyógyszerhez. Általában segíteni szokott. Olyankor még írni sem tudok, ezért lehangolóan lassan haladok a történeteimmel! Ennyi elég is magamról :)

Akiknek küldöm:

6 megjegyzés: